Prelum (uitgeverij van medische nascholing en boeken) te Utrecht is op zoek naar allround studentmedewerkers voor het hosten van webinars.

Prelum organiseert als medische uitgeverij ongeveer 80 webinars en online cursusdagen per jaar. Als host leid jij deze webinars in goede banen; je ondersteunt en begeleidt de sprekers, helpt de deelnemers bij technische vragen en zorgt dat de webinars (organisatorisch en technisch) vlekkeloos verlopen. We organiseren webinars voor allerlei verschillende medici, o.a. voor psychiaters, verpleegkundig specialisten, bedrijfsartsen, tandartsen en anesthesiologen. De webinars variëren in grootte van korte webinars van een uurtje tot lange online cursusdagen van 5 à 6 uur. Soms host je een webinar voor 25 deelnemers met veel discussie en interactie waarbij zowel sprekers als deelnemers zichtbaar in beeld zijn, een andere keer begeleid je een webinar voor 300 deelnemers waarbij alleen de sprekers in beeld zijn en er met de deelnemers gecommuniceerd wordt via de chat en pollvragen. De webinars vinden zowel overdag als ’s avonds plaats en op verschillende dagen in de week. Het betreft dus een heel flexibele bijbaan waarbij je zelf kunt aangeven wanneer en hoeveel uur je beschikbaar bent.

Na een eenmalige uitleg op ons kantoor in Utrecht voer je de werkzaamheden volledig vanuit huis (of je studentenkamer) uit. Een goede internetverbinding en laptop met camera en (ingebouwde) microfoon zijn dus noodzakelijk. Voor het hosten van de webinars ontvang je een vergoeding van minimaal €12 per uur.

Lijkt het je leuk om onze webinars te hosten? Stuur dan je CV met korte motivatie naar verheijke@prelum.nl. Of bel voor vragen of meer info naar Diana Verheijke, 030 63 55 060.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *